Nieuws

Chrismas Carols WVE

Een nieuw initiatief van het Wogmeers Vocaal Ensemble (WVE) , het koor dat de Hensbroeker Kerk als thuishaven heeft. WVE heeft Christmas Carols Meezingsessies opgezet.

Lees meer

werkzaamheden aan de goten

Goot van de kerk schoonmaken en repareren in de maand juli. Jan van Baar en Jeroen Munster aan het werk. Eerder op een zaterdag met een hoogwerker van Vlaar, op deze zaterdag met een hoogwerker van Blankendaal.   De goten zijn weer netjes hersteld!

Lees meer

Klok luiden als eerbetoon voor overledene

Het is u vast opgevallen. Al enkele malen de laatste tijd was de klok van de Hensbroeker Kerk vijf minuten achter elkaar te horen, ’s middags direct na vijf uur. Dit gebeier was bedoeld als eerbetoon voor een overledene.Wij – het bestuur van Stichting Vrienden Hensbroeker Kerk – willen er een traditie van maken: de…

Lees meer

donateursactie 2020

Onze donateursactie is een succes geworden. We zijn heel blij met alle giften! Hartelijk dank daarvoor. Hebt u onze kaart gemist en wilt u alsnog een bijdrage geven om de Hensbroeker Kerk in stand te houden? Dat kan via rekeningnummer NL38 RABO 0327 7044 62, t.n.v. Stichting Vrienden Hensbroeker Kerk.

Lees meer